Reglement

Til højtider og i højsæson HUSK at bestille i god tid!

Og som noget NYT bedes kunder indbetale et depositum, for hvert ophold fra 5 døgn

Hos Pension Bella betales depositum ved hver bestilling over 5 døgn – dette gælder ikke kun i højsæson.

Det er først ved indbetaling af depositumet, at reservationen er gyldig og pladsen holdes frit til dit kæledyr! Beløbet på depositumet bliver modregnet ved opholdets indlevering, så der er ikke tale om en prisstigning, men nærmere en plads-sikring.

Sker indbetalingen ikke, vil vi betragte det som en annullering af opholdet! Du vil oftest modtage en SMS, som enten bekræfter din reservation eller om at vi annullerer dit ophold. Dette finder dog kun sted, hvis du har oplyst dit mobil nr. ved reservationen.

Pension Bella modtager kun hunde op til 40 kg. Vaccinationer skal altid medbringes og være ajourført.

Reservation: Enhver reservation er gensidig bindende fra den dato indbetalingen af depositummet er gået igennem, da vi jo reserver pladsen til netop dit kæledyr, imens vi siger nej til andres.

Rettelser/aflysninger: af dage eller afhentninger før opholdets udløb, som var bestilt fra start, foregår på kundens regning.

Afbestilling: Ved afbestilling af et bestilt ophold, tilbagebetales depositumet ikke, men erstatter den regning, som vi ellers hidtil har sendt til kunder som reservationsgebyr.

Reservationsgebyr: Opkræves ved afbestillinger, hvor pension Bella ikke har opkrævet depositum!

Udeblivelse af reservation: Ved udeblivelse af et bestilt ophold, uden afbud, opkræves hele beløbet på den pågældende reservation + 50 kr i administrationsgebyr.

Depositums beløb: Pension Bella opkræver 400kr i depositum pr uge/pr hund. 200kr pr uge/pr kat.

Ethvert pensions-ophold hos Pension Bella er altid på eget ansvar,
vi hæfter aldrig for skader eller sygdom